martes, 23 de febrero de 2016

DIPONIBLE PER A ENVIAR AMB DESCONTES!!!

Tenim disponible  per a enviar desde la nostra tenda GR-11 de Compañía Guías de Torla, 1 unitat de JAQUETA LAKRO de #TRANGOWORLD.

Disponible en talla XL
PREU: 158,00€ -25%= 120,00€.

 
Jaqueta reomplerta d'aillant de moderna tecnologïa en fibres sintèticas DuPont™ ComforMax™ Classic i amb teixit Pertex, resulta ideal tant com seguna capa per a activitats de muntanya, com per a combatre el fred en zones urbanes. Disposa d'una caputxa que s'ajusta al contorn facial estilo petita visera i dues butxaques frontals amb cremallera, la cremallera frontal es completa amb guarda barbeta.
Cada capa de relleno de fibra Dupont ComforMax Classic es 5~10 g/m2 solament, aquesta estructura multicapa, es el secret del seu rendiment superior. L'exterior en teixit Pertex es ultralleuger, de rápid asecat, suau i molt transpirable . Aquesta combinació fan d'aquesta jaqueta duradera, lleugera, suau i molt calenta, resistent al desgarro i a l'abrasió.


També tenim disponible per a enviar la JAQUETA de pluma FEATHERLITE DOWN JKT de MONTANE per a home i dona.

Talles disonibles per Home: S, M, L y XL
Talles disponibles per Dona: M.
PREU: 225,9€ -15%=190€


Foto de Compañía Guías de Torla.
Alta capacitat d'aillament térmic amb el mínim pes. Excepcionalment lleugera (poc més de 400gr), la jaqueta Featherlite™ Down és molt  polivalent per a activitats de muntanya durant tot l'any, 750+ FILL POWER.

Es pot utilizar com a 2ª capa intermitja cuan es realitzen activitats en condicions de molt fred, o com a aillant exterior. Gracies al teixit exterior PERTEX®
Quantum Rip-stop ofereix un elevat rendiment i comoditat.
Foto de Compañía Guías de Torla.
Es comprimei dins de la seva propia bosa fins al tamany d'una taronja gran,ocupant molt poc espai al gardar-la a la motxilla.


Molt agradable al tacte i de confecció anatómica, s'aseca ràpid i altament transpirable. Ademés afegeig sutils punts reflectants Scotchlite™ per a major visibilitat.


CONSULTAR A info@guiasdetorla.com O AL TELÈFON 974 486 422

No hay comentarios:

Publicar un comentario